Sme 10-členná rodina a nájdete nás v Abelande každú sobotu okrem letných prázdnin a zimy. Sme tu pre Vás a radi s vami a ak niečo nebude perfektné, tak prepáčte, nie sme profíci, sme len rodina, ktorá má veľa nápadov.... a úžasných detí...

Igor-tata a hlava Abelandu.
Nájdete ho všade.


Andrejka-mama týchto všetkých a srdce Abelandu. Nájdete ju pri kuchyni, alebo ako chová a cvičí našich moskovských strážnych psov.

Slávka- umelkyňa Abelandu, nájdete ju vo sv.Jure pri našich dvoch vnučkách Johanke a Amálke, alebo u nás na svojej kobylke Epone.

Miško- náš prvý zať, nájdete ho za kopcom vo svojej vinici, alebo pivnici vo sv. Jure - Vinárstvo Bažalík.

Johanka- prvá vnučka Abelandu.



Amálka- druhá vnučka Abelandu.



Miki- koníčkarka a prvá inžinierka krmovinárka Abelandu, nájdete ju, ako láme rekordy vo varení halušiek prípadne ako riadi nejakú svadbu.

Šimon- kováč Abelandu, nájdete ho niekde na strome so svojou čerstvou manželkou Klárou, ako stavia náš prvý stromodom, alebo občas v kováčskej dielni.

Klára- prvá bábkoherečka Abelandu. Nájdete ju niekde v lese, alebo ako zachraňuje nejaké naše zranené zvieratko.

Tomi- zahradník, bylinkár a hrnčiar Abelandu, nájdete ho v kolibe, lebo zdedil čajovňu po Slávke a tu chystá bylinky, čajíky, kávičky a domáce limonády.

Luki- rybár a lukostrelec Abelandu, nájdete ho vždy bosého a usmiateho v nejakej bačorine alebo rybníku alebo strelnici Abelandu.

Eliška- koníčkarka a nastupujúca druhá umelkyňa Abelandu, nájdete ju, ako vodí vaše deti na Mucovi a ako pomáha v kolibe.



Tamarka- jemná dušička a prvá speváčka Abelandu, uvidite ju, ako si niekde šťastná pospevuje.




Matúško- najmladší člen našej rodiny Abelových, nájdete ho všade, kde je tata.





Lubko- prvý a najstarší kovboj Abelandu, nájdete ho v klobúku s cigaretou a psíkami niekde pri zvieratkách.